fbpx

Word de beste versie van jezelf in 6 maanden!

Boek nu jouw ticket voor € 99,50 per maand

Gaat dit over jou?


 • Je hebt al een tijdje last van vage fysieke klachten
 • Je komt steeds vermoeider thuis uit je werk en je weekenden zijn te kort om weer volledig bij te tanken
 • Je piekert veel en voelt je rusteloos en gejaagd
 • Je ervaart een disbalans tussen je werk en privéleven 
 • Je weet niet meer waar je blij van wordt, hoe je ontspant en waar je energie uithaalt
 • Je hebt moeite met 'nee' zeggen
 • Je voelt dat er iets moet veranderen maar het lukt je maar niet om zelf de vicieuze cirkel waarin je zit te doorbreken


Herkenbaar? 

Wordt het dan niet hoog tijd om het roer om te gooien en jezelf op de eerste plaats te zetten?


Hoe fijn zou het zijn als...

 • Je weer energie hebt om de gewone dagelijkse dingen te kunnen doen?
 • Je zélfs nog energie over hebt aan het einde van de dag?
 • Je weer met plezier naar je werk gaat en kunt genieten van je gezin? 
 • Je weer weet waar je blij van wordt?
 • Je niet meer hele dagen loopt te piekeren, maar met een positieve bril op door het leven gaat?
 • Je beter slaapt, meer rust en ontspanning ervaart en meer lichaamsbeweging krijgt?
 • Kortom: hoe zou het zijn om weer lekker in je vel te zitten en fysiek en mentaal in balans te zijn?

Als je doet 
wat je altijd deed
zul je krijgen 
wat je altijd kreeg
(Albert Einstein)


Meld je nu aan voor het 'Opladen half jaar programma' en transformeer naar de beste versie van jezelf.
Dat is wat je verdient!

Na dit half jaar….

 • Herken jij jouw fysieke en mentale stress signalen en weet je hoe je deze signalen kunt omzetten in effectief gedrag
 • Weet je wat jouw lichaam en geest nodig hebben om in balans te blijven
 • Weet je hoe je ook tijdens een drukke werkdag je hoofd cool en je lichaam ontspannen kunt houden
 • Heb je een krachtige mindset ontwikkeld en weet je hoe je jouw belemmerende gedachten kunt ombuigen naar helpende, positieve gedachten
 • Heb je meer zelfvertrouwen, ben je assertiever en kun je jouw eigen grenzen beter bewaken
 • Heb je inzicht in jouw eigen valkuilen en kwaliteiten 
 • Weet je waar jij blij van wordt en wat voor jou écht belangrijk is
 • Heb je de regie over jouw gezondheid weer in eigen handen en durf je te vertrouwen op jouw lichaam en geest

Wat moet ik me  voorstellen bij het programma?

Aan dit programma kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Het programma omvat 5 livedagen en wordt daarnaast ondersteund door middel van e-learning, ter verbreding, verdieping en verankering van de leerstof. Daarnaast maken we gebruik van een buddysysteem, zodat je tijdens, maar vooral ook tussen de livedagen in van en met elkaar kunt leren.


5 live groepsbijeenkomsten

De livedagen vinden plaats in het Hertenkamp in Enkhuizen en duren van 10.00 tot 16.00 uur. Deze dagen zijn volledig verzorgd. Eten, drinken, werkmaterialen, alles zit er bij in. Iedere dag heeft een eigen thema (lees hierover verderop meer) en bestaat uit een mix van theorie, maar vooral praktijk, individuele en groepsopdrachten, binnen en buiten, inspanning en ontspanning.


De data waarop deze livedagen plaatsvinden:


 • Vrijdag 5 maart
 • Vrijdag 16 april
 • Vrijdag 28 mei
 • Vrijdag 2 juli
 • Vrijdag 3 september


E-learning

Je ontvangt voorafgaand aan het half jaar programma jouw persoonlijke inlogaccount bij de online academie. Hierin staat een e-learningprogramma voor jou klaar dat volledig is afgestemd op de livedagen. Deze e-learning, bestaat uit video’s, audio’s, werkbladen en praktijkopdrachten, maar ook de theorie die tijdens de livedagen wordt behandeld vind je hier in terug. De e-learning is bedoeld ter verbreding, verdieping en verankering van de leerstof die we op de livedagen behandelen. Op deze manier blijf je ook tussen de livedagen in actief bezig met jouw leerdoelen en  ga je echt waardevolle stappen zetten. Bovendien blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden tot de e-learning, dus ook als het half jaar programma is afgelopen.


Buddysysteem

Gedrag veranderen is ontzettend lastig. Zeker wanneer je niet lekker in je vel zit kan het soms moeilijk zijn om een positieve flow te vinden om dingen anders te gaan doen, letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dit is heel menselijk. We hebben allemaal een stok achter de deur nodig, een duwtje in de rug om onze doelen te behalen. Daarom ga je tijdens de eerste livedag en duo vormen met een van de andere deelnemers. Samen ga je bepalen op welke manier jullie elkaar gaan ondersteunen tijdens dit half jaar, hoe je er samen voor gaat zorgen dat jullie leerdoelen behaald worden.


De onderwerpen waar we mee aan de slag gaan

Dag 1. Terug naar de basis

We gaan beginnen met jouw fysieke gezondheid, oftewel jouw basis. Eten, slapen, ademhalen en bewegen, het zijn jouw eerste levensbehoeften. Wat is er voor nodig om deze weer op orde te krijgen? Ook krijg je tijdens deze eerste dag meer inzicht in wat jou in jouw huidige situatie heeft gebracht en ga je leerdoelen stellen. Wat wil jij in dit half jaar bereiken? Waar wil je naar toe?

Dag 2. Hoe meer haast je hebt, hoe meer rust je nodig hebt

De boog kan niet altijd gespannen staan. Rust en ontspanning zijn ontzettend belangrijk als tegenhanger van ons drukke bestaan. We gaan verschillende oefeningen doen om rust en ontspanning te creëren. Je gaat ontdekken wat voor jou werkt en kunt dit direct integreren in jouw dagelijks leven. Bovendien krijg je inzicht in jouw energiegevers en energienemers en leer je hoe je jouw dagen op een evenwichtige manier kunt indelen.

 

Dag 3. Je moet niet alles geloven wat je denkt

Jouw manier van denken draag je al zo’n beetje je hele leven met je mee. Jouw gedachten worden gevoed door jouw normen en waarden en door ervaringen uit het verleden. Dit maakt dat jouw gedachten ook jouw waarheid vormen. Ze brengen je veel, maar soms kunnen je gedachten zich ook tegen je keren. Tijden deze dag staat jouw mindset centraal. Je krijgt inzicht in jouw manier van denken en ontdekt hoe groot de invloed van jouw gedachten is op jouw hele zijn. Ook ga je leren hoe je een gezonde mindset creëert.

Dag 4. Nee zeggen tegen een ander, is ja zeggen tegen jezelf

Zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen bewaken en plannen en organiseren zijn competenties die een belangrijk fundament vormen om meer balans in je leven aan te brengen en houden. Je krijgt inzicht in jouw valkuilen en kwaliteiten en gaat op een actieve manier aan de slag met opdrachten die ervoor zorgen dat jij steviger in je schoenen komt te staan.

Dag 5. Jij 2.0

Wie je bent en wat je kunt is je inmiddels meer dan duidelijk. Maar misschien nog wel belangrijkere vragen: wat wil je? Wat zijn jouw drijfveren? waar droom je van? wat laat jouw hart sneller kloppen? Dit zijn vragen die tijdens de laatste livedag centraal staan. We gaan inzoomen op jouw toekomst. Ook ga je jouw eigen terugvalpreventieplan maken. Dit plan gaat er in de toekomst voor zorgen dat jij, ook wanneer er tegenslag op je pad komt, toch met beide benen stevig op de grond blijft staan.

Wat anderen zeggen over het programma

Ik deed mee aan het half jaar programma om mezelf letterlijk weer op te laden. Dankzij het programma heb ik meer inzicht in voeding en energie en heb ik geleerd om anders naar dingen te kijken. Daarnaast heb ik nieuwe manieren van ontspanning ontdekt.

Suzanne is een hele fijne trainer: rustig, duidelijk en vriendelijk.

Ellen Kooy (39)

Docent

Het Opladen programma is zeker een aanrader voor mensen die dit nodig hebben. Ik heb veel geleerd. Ik ben er heel rustig door geworden en weet nu goed hoe ik met lastige situaties om moet gaan. Suzanne is super als trainer. Ze luistert goed en geeft goede uitleg.

Lydienne (39)


Suzanne is een hele leuke trainer, heel scherp en duidelijk. Ik wilde mezelf weer terugvinden door te leren luisteren naar mezelf en rust te vinden. Dankzij het programma ben ik veel zelfbewuster geworden. Met name de mindset oefeningen hebben mij heel goed geholpen, ik slaap zelfs weer goed! 

Saskia Gottmer (48)

Huishoudelijk ondersteuner Leekerweide

Jouw trainer

Hi, ik ben Suzanne. Ik ben trainer, coach, mindful run & walk instructeur, maar bovenal ervaringsdeskundige als het gaat om het stelselmatig overschrijden van mijn grenzen!


Jarenlang heb ik niet naar mijn lichaam geluisterd. Althans, niet op de juiste manier. Vanaf ongeveer mijn achttiende zat ik veelvuldig in de lappenmand wegens rug,- nek- en schouderklachten. Noem een therapie, ik heb ‘m gevolgd! Altijd was ik op zoek naar oorzaken en oplossingen voor mijn klachten en regelmatig zat ik uitgeschakeld en opgebrand thuis.

 

Een revalidatietraject, studie tot Mastercoach, Mindful Run opleiding en veel vallen en opstaan hebben mij op een andere manier naar mijn klachten leren kijken. Voor mij zijn deze 'slechts' een signaal. Een teken dat ik uit balans ben. Dat ik meer moet bewegen, of juist minder. Ontspanning en rust moet pakken en mijn mindset moet veranderen.


We hebben zelf zoveel meer invloed op onze klachten dan we misschien denken. De sleutel tot succes zit hem in mijn ogen allereerst in een groot stuk zelfkennis: leer de signalen van je lichaam begrijpen en anticipeer hierop. Maar kijk ook eens kritisch naar jouw manier van leven en naar je niet altijd even effectieve gedrag, ook hierin valt zoveel winst te behalen. 


De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden in hun herstelproces bij fysieke en mentale klachten. Zowel online, als offline, individueel en in groepsverband. In mijn praktijk en buiten, in de natuur. Ook jou help ik graag om de regie over jouw gezondheid zelf in handen te krijgen!


Praktische info

Data live bijeenkomsten

5 maart

16 april

28 mei

2 juli

3 september


De live bijeenkomsten worden gehouden in het Hertenkamp in het Wilhelminaplantsoen in Enkhuizen en duren van 10.00 tot 16.00 uur

E-learning

Je ontvangt voorafgaand aan het half jaar programma jouw eigen account voor de online academie en behoudt hier voor onbepaalde tijd toegang toe (dus ook na afloop van het half jaar programma)

Jouw investering voor dit half jaar programma bedraagt € 99,50 per maand


Voor dit bedrag krijg je:

 5 compleet verzorgde live groepsbijeenkomsten (t.w.v € 435,-)

 voor onbepaalde tijd toegang tot de e-learning omgeving t.w.v. (€ 554,-)

 alle werkmaterialen  

 persoonlijk intakegesprek  

goodiebag (t.w.v 12,95)

Dus kom opladen als jij... • Behoefte hebt aan rust in je hoofd, en ontspanning je lichaam
 • Uitgeschakeld thuis zit, maar geen stap verder lijkt te komen. Sinds je je hebt ziek gemeld voel je je eigenlijk alleen nog maar slechter
 • Zelf de regie wilt over jouw gezondheid
 • Voelt dat het zo niet verder gaat, maar geen flauw idee hebt hoe je de negatieve spiraal waar je in zit kunt doorbreken
 • Wilt ontdekken wie jij bent en waar je nu echt gelukkig van wordt

Veel gestelde vragen

Kan ik ook aan dit programma meedoen als ik (nog) niet ziek thuis zit?

Kan ik gespreid betalen?

Wordt het programma vergoed door zorgverzekeraars?


Voor meer info: www.suzannestrating.nl | info@suzannestrating.nl | 06-41 23 13 01

>