fbpx
Gezondheid

Fysiek herstellen van burn-out(klachten)

5 Modules 25 Lessen None

Over deze training

Je hebt het waarschijnlijk een hele lange tijd razend druk gehad. Veel uren maken op je werk, je gezinsleven en huishouden daarnaast draaiende houden en ook nog zoveel mogelijk sociale contacten onderhouden.

Nu je uitgeschakeld thuis zit, ben je zo van het ene uiterste in het andere uiterste gevallen. Hoewel je tijdenlang hebt gedroomd van rust en niets hoeven doen, merk je dat dit het eigenlijk ook niet is. Je hebt de eerste tijd misschien veel geslapen, maar wordt nu weer wat actiever. Je voelt je echter behoorlijk stuurloos en weet niet goed wat je met jezelf aan moet. Je ervaart gigantische ups en downs, doet op een goede dag veel te veel, om vervolgens de dag erna weer volledig uitgeblust op de bank te hangen.

Een goede dagstructuur is wat jij nodig hebt! Daar ga je in deze en de volgende les mee aan de slag. In deze les ga je allereerst een week lang een dagboek van jouw activiteiten bijhouden. Dit werkt heel inzichtgevend en doet je misschien al meteen inzien waar de schoen wringt. Je vindt de opdracht in de bijlage hieronder.

Opdracht bij deze les

Learn more
Pen
>