fbpx

Een dag vol rust, energie en ontspanning speciaal voor jou!

Vrijdag 4 juni
10.00 - 16.00 uur
 Hertenkamp - Enkhuizen
max. 8 deelnemers

Reserveer snel jouw ticket! 

Is dit herkenbaar voor jou?


 • Zit je al een tijdje niet lekker in je vel?
 • Kom je vaak vermoeid thuis uit je werk?
 • Slaap je slecht en pieker je veel?
 • Heb je vage fysieke klachten en een gejaagd gevoel?
 • Kun je maar moeilijk je rust en ontspanning vinden?

Kom jezelf op vrijdag 4 juni opladen!
Gun jezelf deze dag.

Zorgen voor een ander doe je al 364 dagen per jaar!

Wat we gaan doen?

Deze dag staat volledig in het teken van rust, energie en ontspanning. We werken in een kleine groep van maximaal 8 personen. Je gaat ontdekken wat voor jou van belang is om jouw batterij weer op te laden en hoe je het beste met (werk)stress om  kunt gaan. Aan het eind van deze dag heb jij meer zelfkennis, heb je bewustwording gecreëerd over jouw lichaam én geest, en beschik je over verschillende tools die jou gaan helpen om in balans te blijven.

Onderwerpen waar we deze dag mee aan de slag gaan

Stappenplan voor fysieke en mentale balans

Ik deel mijn 8-stappenplan voor fysieke en mentale balans met je zodat je inzichtelijk krijgt waar voor jou de schoen wringt en wat er voor nodig is om (weer) in evenwicht te komen.

Ademhaling

Jouw ademhaling speelt een belangrijke rol bij bij jouw gezondheid. Een verkeerde manier van ademhalen kost veel energie en speelt een grote rol bij stress. Ontdek wat een gezonde ademhaling voor jou kan doen en hoe je met jouw ademhaling meer grip krijgt op stress situaties.

Rust en ontspanning

De boog kan niet altijd gespannen staan. Rust en ontspanning zijn ontzettend belangrijk als tegenhanger van ons drukke bestaan. We gaan verschillende oefeningen doen om rust en ontspanning te creëren. Je gaat ontdekken wat voor jou werkt en kunt dit direct integreren in jouw dagelijks leven.

Beweging

Een gebrek aan groen en bewegen leidt tot ziekte en stress. Beweging, binnen de grenzen van jouw lichaam, draagt bij aan jouw herstel. Ik neem je mee naar buiten waar we verschillende oefeningen gaan doen.

Grip op je gedachten

Piekeren en negatieve gedachten zijn ontzettende energieslurpers. Maar je manier van denken kun je trainen en dat gaan we samen oefenen. Krijg meer grip op jouw gedachten en leer hoe je een positieve mindset creëert.  

Wat anderen zeggen over deze dag...

Erg fijne dag, professioneel gedaan! De wandeling met de focus op de zintuigen sprak mij het meeste aan en neem ik mee in mijn dagelijks leven. Ook het positief denken en de ontspanningsoefeningen neem ik mee. Bedankt voor deze dag! 

Marianne (37)

Zelfstandig Hairstylist / visagist

De interactie met elkaar was erg prettig. Ook het naar buiten gaan was heerlijk! Ik wil mijn gedachtes gaan trainen en bewuster genieten van het buiten zijn.  Suzanne heeft een hele fijne spreekstem, daar valt of staat zo'n dag voor mij mee!

Bianca (33)

Schoonheids-
specialiste

Ik heb veel opgestoken van de verhalen van de medecursisten . Het abc-model van RET, de bodyscan en de ademhaling wil ik thuis gaan toepassen. Er is een stuk bewustwording gecreeerd en alles werd heel goed uitgelegd. Bedank voor deze leerzame en fijne dag!

Mandy Schilder (46)

Over mij...

Hi, ik ben Suzanne. Ik ben trainer & coach, maar bovenal ervaringsdeskundige als het gaat om het stelselmatig overschrijden van mijn grenzen!


Jarenlang heb ik niet naar mijn lichaam geluisterd. Althans, niet op de juiste manier. Vanaf ongeveer mijn achttiende zat ik veelvuldig in de lappenmand wegens rug,- nek- en schouderklachten. Noem een therapie, ik heb ‘m gevolgd! Altijd was ik op zoek naar oorzaken en oplossingen voor mijn klachten en regelmatig zat ik uitgeschakeld en opgebrand thuis.

 

Een revalidatietraject, studie tot Mastercoach, Mindful Run opleiding en veel vallen en opstaan hebben mij op een andere manier naar mijn klachten leren kijken. Voor mij zijn deze 'slechts' een signaal. Een teken dat ik uit balans ben. Dat ik meer moet bewegen, of juist minder. Ontspanning en rust moet pakken en mijn mindset moet veranderen.


We hebben zelf zoveel meer invloed op onze klachten dan we misschien denken. De sleutel tot succes zit hem in mijn ogen allereerst in een groot stuk zelfkennis: leer de signalen van je lichaam begrijpen en anticipeer hierop. Maar kijk ook eens kritisch naar jouw manier van leven en naar je niet altijd even effectieve gedrag, ook hierin valt zoveel winst te behalen. 


De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden in hun herstelproces bij fysieke en mentale klachten. Zowel online, als offline, individueel en in groepsverband. In mijn praktijk en buiten, in de natuur. Ook jou help ik graag om de regie over jouw gezondheid zelf in handen te krijgen!


Praktische info

Vrijdag 4 juni

10.00 - 16.00 uur

Hertenkamp Enkhuizen

Wilhelminaplantsoen 1 - Enkhuizen

Jouw investering voor deze dag bedraagt € 89,-

Dit bedrag is inclusief:

koffie, thee, water en snacks

uitgebreide, gezonde lunch
werkmaterialen
goodiebag

Dus kom opladen als jij... • Behoefte hebt aan rust in je hoofd, en ontspanning je lichaam
 • jouw energiebalans beter wilt managen
 • Wilt leren hoe je het beste om kunt gaan met stressvolle situaties
 • De negatieve spiraal waarin je zit wilt doorbreken
 • Wilt weten hoe je jouw batterij weer op kunt laden
 • Toe bent aan een dag voor jezelf!

Meld je snel aan want er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar!

Insert Content Template or Symbol
>