fbpx

Een dag vol rust, energie en ontspanning speciaal voor jou!

Vrijdag 11 september
Hertenkamp in Enkhuizen

max. 8 deelnemers
€ 87,- inclusief:
koffie / thee, uitgebreide gezonde lunch, werkmaterialen en goodiebag

Is dit herkenbaar voor jou?


 • Ben je net terug van vakantie maar voel je dat je batterij onvoldoende is opgeladen?
 • Kom je vermoeid thuis uit je werk en slaap je slecht?
 • Pieker je veel en is het nooit eens rustig in je hoofd?
 • Geeft je lichaam steeds meer signalen af dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen?
 • Vind je het lastig om je te ontspannen?
 • Heb je vaak het gevoel geleefd te worden door de drukte van de dag?

Kom je op vrijdag 11 september opladen!
 Het is nú tijd om actie te ondernemen en de regie over jouw gezondheid in eigen handen te nemen. 
Wacht niet tot je volgende vakantie!

Wat we gaan doen?


 • Deze dag staat volledig in het teken van rust, energie en ontspanning. We werken in een kleine groep van maximaal 8 personen.
 • Ik deel mijn stappenplan om fysiek en mentaal weer in balans te komen en we gaan direct met enkele van deze stappen aan de slag.
 • Je gaat ontdekken wat voor jou van belang is in stressvolle situaties en hoe je hier op een praktische en laagdrempelige manier zelf mee aan de slag kunt gaan.
 • We gaan bewegen, ontspannen, rust in ons lichaam creëren en ik leer je hoe je je hoofd cool kunt houden in hectische tijden.

Onderwerpen waar we deze dag mee aan de slag gaan

Stappenplan voor fysieke en mentale balans

Ik deel mijn stappenplan voor fysieke en mentale balans zodat je inzicht krijgt in wat voor jou van belang is om meer in evenwicht te komen

Ademhaling

Jouw ademhaling speelt een belangrijke rol bij bij jouw gezondheid. Een verkeerde manier van ademhalen kost veel energie en kan veel klachten veroorzaken. Ontdek de kracht van een gezonde ademhaling en pas deze direct toe in jouw dagelijks leven 

Rust en ontspanning

De boog kan niet altijd gespannen staan. Rust en ontspanning zijn ontzettend belangrijk als tegenhanger van ons drukke bestaan. Je gaat ontdekken wat voor jou werkt en neemt aan aantal fijne oefeningen mee naar huis.

Beweging

Een gebrek aan groen en bewegen leidt tot ziekte en stress. Beweging, binnen de grenzen van jouw lichaam, draagt bij aan jouw fysieke en mentale gezondheid. Ik neem je mee naar buiten waar we verschillende oefeningen gaan doen.

Grip op je gedachten

Piekeren en negatieve gedachten zijn ontzettende energieslurpers.  Maar je manier van denken kun je trainen en dat gaan we samen oefenen. Krijg meer grip op jouw gedachten en leer hoe je een positieve mindset creëert.  

Deze dag is speciaal voor jou als jij...


 • Behoefte hebt aan rust in je hoofd, en ontspanning je lichaam
 • Zelf de regie wilt over jouw gezondheid en op zoek bent naar praktische handvatten
 • Wilt weten welke concrete stappen je moet zetten om jouw batterij weer op te laden
 • Je wel een dag quality time voor jezelf kunt gebruiken

Wat anderen zeggen over deze dag...


Erg fijne dag, professioneel gedaan! De wandeling met de focus op de zintuigen sprak mij het meeste aan en neem ik mee in mijn dagelijks leven. Ook het positief denken en de ontspanningsoefeningen neem ik mee. Bedankt voor deze dag! 

Marianne (37)

Zelfstandig Hairstylist / visagist

De interactie met elkaar was erg prettig. Ook het naar buiten gaan was heerlijk! Ik wil mijn gedachtes gaan trainen en bewuster genieten van het buiten zijn.  Suzanne heeft een hele fijne spreekstem, daar valt of staat zo'n dag voor mij mee!

Bianca (33)

Schoonheids-
specialiste

Ik heb veel opgestoken van de verhalen van de medecursisten . Het abc-model van RET, de bodyscan en de ademhaling wil ik thuis gaan toepassen. Er is een stuk bewustwording gecreeerd en alles werd heel goed uitgelegd. Bedank voor deze leerzame en fijne dag!

Mandy Schilder (46)

Over mij..

Hi, ik ben Suzanne. Ik ben trainer, coach, mindful run & walk instructeur, maar bovenal ervaringsdeskundige als het gaat om het stelselmatig overschrijden van mijn grenzen!


Jarenlang heb ik niet naar mijn lichaam geluisterd. Althans, niet op de juiste manier. Vanaf ongeveer mijn achttiende zat ik veelvuldig in de lappenmand wegens rug,- nek- en schouderklachten. Noem een therapie, ik heb ‘m gevolgd! Altijd was ik op zoek naar oorzaken en oplossingen voor mijn klachten en regelmatig zat ik uitgeschakeld en opgebrand thuis.

 

Een revalidatietraject, studie tot Mastercoach, Mindful Run opleiding en veel vallen en opstaan hebben mij op een andere manier naar mijn klachten leren kijken. Voor mij zijn deze 'slechts' een signaal. Een teken dat ik uit balans ben. Dat ik meer moet bewegen, of juist minder. Ontspanning en rust moet pakken en mijn mindset moet veranderen.


We hebben zelf zoveel meer invloed op onze klachten dan we misschien denken. De sleutel tot succes zit hem in mijn ogen allereerst in een groot stuk zelfkennis: leer de signalen van je lichaam begrijpen en anticipeer hierop. Maar kijk ook eens kritisch naar jouw manier van leven en naar je niet altijd even effectieve gedrag, ook hierin valt zoveel winst te behalen. 


De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden in hun herstelproces bij fysieke en mentale klachten. Zowel online, als offline, individueel en in groepsverband. In mijn praktijk en buiten, in de natuur. Ook jou help ik graag om de regie over jouw gezondheid zelf in handen te krijgen!

Praktische info

vrijdag 11 september

10.00 - 16.00 uur

Hertenkamp Enkhuizen

Wilhelminaplantsoen 1 in Enkhuizen

Jouw investering voor deze dag bedraagt € 87,-

Dit bedrag is inclusief:

koffie, thee, water en snacks

uitgebreide, gezonde lunch
werkmaterialen

goodiebag

>