Opladen!
Alle oefeningen van het succesvolle live event nu beschikbaar voor jou in deze e-learning!
Jouw investering bedraagt € 37,50

1x per kwartaal organiseer ik het live event 'Opladen!' Een dag vol rust, energie en ontspanning.
Een dag voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit en op zoek is naar praktische en eenvoudige tools voor meer balans tussen lichaam en geest. 

Door de Coronacrisis is het momenteel niet mogelijk om deze groepsbijeenkomsten te organiseren. En dat terwijl je hier misschien wel meer dan ooit behoefte aan hebt. Ik kan je helaas niet de fijne en leerzame sfeer en setting bieden van de groepsbijeenkomsten. Wat ik je echter wél kan bieden zijn de theorie en oefeningen die ik op deze  livedagen behandel! Daarom is er nu de online versie van 'Opladen!', zodat je toch aan jouw fysieke en mentale gezondheid kunt werken.

De thema's die in deze training aan bod komen...


  • Het 8-stappenplan voor fysieke en mentale balans
  • Ademhaling als sleutel voor succes in een stressvolle situatie
  • Luisteren naar je lichaam
  • Rust in je hoofd creëren 
  • Het ontwikkelen van een positieve mindset

Wat deze training jou oplevert...

Aan het eind van deze training ben jij in het bezit van een aantal hele waardevolle tools. Tools die jij kunt gaan gebruiken op het moment dat je even niet lekker in je vel zit. Tools die je kunt gebruiken om te ontspannen, meer met je aandacht in het 'hier en nu' te blijven en piekergedachtes te stoppen. Je bent je bewust van de mogelijkheden die jij zelf in handen hebt om meer balans te creëren tussen lichaam en geest.

>