fbpx


Herkenbaar?

  • Ben jij wereldkampioen piekeren?
  • Heb je de uit-knop van jouw gedachten nog steeds niet kunnen vinden?
  • Zie je regelmatig beren op de weg?
  • Heb je moeite je te concentreren omdat je gedachten alle kanten opschieten?
  • Weet je niet wat je moet doen om wat meer rust in je hoofd te krijgen?

Meld je dan nu aan voor deze training

Over de training

In deze online training leer je stap voor stap hoe je jouw brein in topconditie brengt. Want net zoals je jouw lichamelijke conditie en spierkracht kunt trainen, zo geldt dat ook voor jouw gedachten. Je gedachten bedenk je tenslotte helemaal zelf. Met deze training heb je de sleutel in handen om mentaal fit en weerbaar te worden. Een deel van de oefeningen is erop gericht om je gedachten te leren verzetten. Het andere deel van de training richt zit op het omzetten van jouw belemmerende gedachten naar een positieve en krachtige mindset.


Resultaat na afloop

Na afloop van deze training ben jij je bewust voor jouw manier van denken en die invloed die jouw gedachten hebben op jouw gevoelens en gedrag. Je weet hoe je jouw piekergedachten direct kunt ombuigen naar positieve, helpende gedachten. Ook heb je verschillende praktische tools in handen om meer rust in je hoofd te krijgen. 

Hoe werkt het...?

Stap 1. Je meld je aan voor de training via de button 'Ja ik doe mee met deze training' onderaan de pagina

Stap 2. Nadat je je hebt aangemeld en betaald klik je op de button 'naar de website' en kom je in het registratieveld terecht. Hier kun je jouw account voor de leeromgeving aanmaken.

Stap 3. Je logt in op de leeromgeving en kunt direct starten. Je volgt de training in jouw eigen tempo en houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de leeromgeving.

Geen twijfels meer? Meld je dan nu aan voor deze training!
Jouw investering bedraagt slechts €47,-

>