fbpx

GRIP OP WERKSTRESS
Relaxter op de werkvloer


Herkenbaar?

  • Ren jij als een kip zonder kop rond op je werk?
  • Word je gek van de bomvolle agenda 
  • Begin en eindig je jouw dag met veel stress?
  • Heb je fysieke klachten zoals vastzittende schouders, pijn in je rug of hoofdpijn?
  • Ben je de regie een beetje kwijt en wil je leren hoe je die terug kunt krijgen

Meld je dan nu aan voor deze training
Praktisch, eenvoudig toepasbaar en direct resultaat!

Over de training

In deze online training leer je hoe je beter om kunt gaan met stressvolle situaties op het werk, hoe je jouw werkdruk kunt verlagen en hoe je jouw fysieke en mentale grenzen beter kunt bewaken. De training bestaat uit audio- en video-opdrachten en praktische werkbladen in de vorm van downloads. Aan het eind van deze training heb jij meer grip op jouw fysieke en mentale grenzen, je gedachten, gedrag en heb je de regie over die bomvolle agenda wat meer in de hand.

De onderwerpen die in deze training aan bod komen

Grip op je lichaam

Sta jij aan het eind van de werkdag ook regelmatig op met hoofdpijn, brandende ogen of vastzittende schouders? Ontdek hoe je de fysieke signalen van je lichaam beter kunt bewaken gedurende de werkdag.

Grip op beweging

Heb jij een zittend beroep? Grote kans dat je gedurende de werkdag veel te weinig beweegt. En dat is ongezond! Een gebrek aan beweging leidt tot stress en allerlei ziekten. Kom in beweging onder werktijd, ook onder werktijd! 


Grip op je hartslag

Je ademhaling speelt een hele belangrijke rol bij stress situaties. Ontdek hoe je met jouw ademhaling je stresslevel op een eenvoudige manier direct kunt verlagen.

Grip op je gedachten

Piekeren en negatieve gedachten zijn een van de belangrijkste oorzaken van stress. Het goede nieuws is: je gedachten bedenk je helemaal zelf. Je hebt dus altijd een keuze om je gedachten te veranderen. In deze les leer je hoe je dit doet.

Grip op situaties

Heb jij regelmatig het gevoel dat je in situaties terecht bent gekomen waar je totaal geen invloed op hebt, terwijl je hier wel veel hinder van ondervindt? Dat zorgt voor stress!  Leer hoe je dingen waar je geen invloed op hebt makkelijker kunt loslaten en hoe je op sommige situaties toch meer mogelijkheden hebt dan je misschien denkt. 

Grip op je agenda

Heb je het gevoel dat je volledig geleefd wordt door jouw agenda? Dat kan anders! Kwestie van plannen en prioriteren. Met deze krachtige tool pak jij de regie over je agenda weer terug.

Grip op je grenzen

Hoe vaak zeg jij 'ja' terwijl je 'nee' bedoelt? Vaak? Dan zijn de oefeningen in deze les een absolute must voor jou! Ontdek hoe je jouw eigen grenzen bewaakt.

Hoe werkt het...?

Stap 1. Je meld je aan voor de training via de button 'Ja ik doe mee met deze training' onderaan de pagina

Stap 2. Nadat je je hebt aangemeld en betaald klik je op de button 'naar de website' en kom je in het registratieveld terecht. Hier kun je jouw account voor de leeromgeving aanmaken.

Stap 3. Je logt in op de leeromgeving en kunt direct starten. Je volgt de training in jouw eigen tempo en houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de leeromgeving.

Geen twijfels meer? Meld je dan nu aan voor deze training!
Jouw investering bedraagt slechts €34,95!

>