fbpx

FYSIEK HERSTELLEN VAN BURN-OUT(KLACHTEN)
ga offline met deze online training en kom weer lekkerder in je vel te zitten!

Is dit herkenbaar voor jou?

Eindelijk heb je die stap gezet die al zo lang nodig was: je hebt je ziek gemeld op je werk. Het was ook geen kwestie van kiezen, je lichaam zei gewoon keihard ‘STOP. TOT HIER EN NIET VERDER!' En nu zit je uitgeschakeld thuis, en hoewel dat even als een opluchting voelde, merk je al snel dat je je alleen nog maar slechter voelt. Alle ellende van de afgelopen tijd komt eruit. Je hebt geen idee hoe het nu verder moet...

Hoe fijn zou het zijn als je...

 • je stapje voor stapje weer fitter en energieker voelt?
 • vandaag nog kunt beginnen met het verbeteren van jouw gezondheid?
 • een kant-en-klaar stappenplan kunt volgen om jouw batterij weer op te laden?
 • niet afhankelijk bent van dokters en therapeuten?
 • niet weken hoeft te wachten tot de psycholoog eindelijk tijd heeft voor een intakegesprek?
 • zelf de regie kunt nemen over jouw gezondheid?

Waarom je nu niet verder komt...

De dokter heeft geadviseerd om het rustig aan te doen, de bedrijfsarts zie je pas over een paar weken en de psycholoog heeft een wachtlijst. Help! Wat nu? Zonder hen kom je echt niet verder. Alleen zij weten wat er voor nodig is om weer beter te worden. Zelf heb je geen idee waar je moet beginnen, en bovendien heb je de energie niet om de zoektocht naar herstel zelf aan te gaan.  Kortom: je bent afhankelijk van anderen!

Maar je wilt niet wachten en je wilt niet afhankelijk zijn! Jij wilt zelf de regie over jouw gezondheid. Vandaag nog!

Wat jij nodig hebt is...

 • Inzicht in jouw situatie. Je wilt begrijpen wat jou in deze burn-out heeft gebracht
 • Praktische handvatten. Wat kun je doen om uit deze burn-out te komen?
 • Een eenvoudig stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt gaan met jouw herstelproces
 • De mogelijkheid om zelf met je gezondheid aan de slag te gaan, waar en wanneer jij wilt!
 • Inzicht in jouw situatie. Je wilt begrijpen wat jou in deze burn-out heeft gebracht
 • Rust en ritme, ontspanning en beweging

Meld je aan voor deze online training en start jouw herstelproces vandaag nog!

Aan het eind van deze training...

 • Begrijp jij beter hoe jij in deze burn-out terecht bent gekomen
 • Heb je waardevolle stappen gezet om je fysiek weer fitter te voelen
 • Beschik jij over eenvoudige en praktische tips waarmee je dagelijks aan de slag kunt gaan om jouw gezondheid zelf te verbeteren
 • Weet jij welke elementen je moet aanpakken om uit jouw burn-out te komen
 • Heb je er vertrouwen in dat het echt wel weer goed gaat komen met je

Wat anderen zeggen over deze training...

Sven - IT'er

De training van Suzanne heeft mij heel erg geholpen bij een stukje meer bewustwording. De training zit heel helder in elkaar en het is fijn dat je hem op je eigen tempo kunt uitvoeren. Wat heel prettig is, is dat je de training blijvend kunt gebruiken, ik pak de opdrachten er nog regelmatig bij. Ik raad deze training zeker aan wanneer je op zoek bent naar handvatten om meer grip te krijgen op je eigen gezondheid

​​Iris - Marketeer

Zo fijn om meteen zelf met mijn herstel aan de slag te kunnen gaan, in plaats van afhankelijk te zijn van anderen. Aanrader!

Melanie - docent

Ik zag door de bomen het bos niet meer. Iedereen adviseerde mij iets anders. Waar moest ik beginnen? Toen zag ik deze training langskomen en deze sprak mij direct aan. Gewoon lekker praktisch, de oefeningen zijn helder en eenvoudig vormgegeven en waren voor mij een goed startpunt toen ik thuis kwam te zitten met mijn burn-out.

Over de training

Met deze online training van drie maanden ga je terug naar de basis, namelijk naar datgene wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft om te herstellen. In deze training krijg jij alle handvatten aangereikt die nodig zijn om naar je lichaam te leren luisteren, en de signalen die jouw lichaam afgeeft om te zetten in concrete stappen. De training bestaat uit vijf modules met in totaal twintig lessen. Iedere week ontvang jij een mail met de lessen die voor jou klaar staan. Deze lessen bestaan uit audio's, video's, tests en werkbladen. Hoewel er drie maanden staat voor de training, kun je er ook voor kiezen om deze in jouw eigen tempo te volgen, aangezien je voor onbepaalde tijd toegang de leeromgeving houdt. Wanneer je voor het Plus- of VIP-pakket kiest ontvang je langere en intensievere begeleiding in de vorm van 1-op-1-coaching en contact via mail.

De onderwerpen die in deze training aan bod komen

Module 1. Introductie

Aan het begin van de training krijg je meer inzicht in jouw situatie. Aan de hand van een theoretisch kader en praktische oefeningen weet jij beter waar jij nu staat. De volgende stap is het bepalen van jouw einddoel, jouw stip op de horizon. Bovendien ga je aanspraak doen op jouw hulpbronnen. Na deze module ben je helemaal klaar om met de rest van de training aan de slag te gaan.

​​Module 2. Beweging

Bewegen, in de natuur, zónder prestatiedruk, is essentieel voor het herstellen van burn-outklachten. In deze module ga je letterlijk en figuurlijk stappen zetten om weer in beweging te komen, om beweging op te nemen in jouw dagritme.

Module 3. Ademhaling

Je ademhaling speelt een hele belangrijke rol bij jouw gezondheid. Veel mensen ademen echter verkeerd. Een ongezonde ademhaling kost je onnodig veel energie. Hoe zit het eigenlijk met jouw ademhaling? En hoe creëer je een gezonde ademhaling? Deze vragen staan centraal in de 3e module

Module 4. Rust en ontspanning

In de gejaagde maatschappij waarin we leven, staan we altijd 'aan'. Veel mensen weten niet eens meer hoe zij hun rust kunnen pakken en dat terwijl rust zo'n essentieel onderdeel zou moeten zijn van ons dagelijks leven. Je leert er alles over in deze module.

Module 5. Energie

Een burn-out is een energiestoornis. Doordat je langere tijd roofbouw op jezelf hebt gepleegd is jouw energievoorraad op en voel jij je opgebrand. In deze module ga je stap voor stap werken aan het, op een gedoseerde wijze, opbouwen van jouw energieniveau.

Over mij

Hi, ik ben Suzanne. Ik ben trainer, coach, mindful run & walk instructeur, maar bovenal ervaringsdeskundige als het gaat om het stelselmatig overschrijden van mijn grenzen!


Jarenlang heb ik niet naar mijn lichaam geluisterd. Althans, niet op de juiste manier. Vanaf ongeveer mijn achttiende zat ik veelvuldig in de lappenmand wegens rug,- nek- en schouderklachten. Noem een therapie, ik heb ‘m gevolgd! Altijd was ik op zoek naar oorzaken en oplossingen voor mijn pijnklachten en regelmatig zat ik uitgeschakeld en opgebrand thuis.

 

Een revalidatietraject, studie tot Mastercoach, Mindful Run opleiding en veel vallen en opstaan hebben mij op een andere manier naar mijn pijn leren kijken. Voor mij is pijn 'slechts' een signaal. Een teken dat ik lichamelijk of geestelijk uit balans ben. Dat ik meer moet bewegen, of juist minder. Ontspanning en rust moet pakken en mijn mindset moet veranderen.


We hebben zelf zoveel meer invloed op onze klachten dan we misschien denken. De sleutel tot succes zit hem in mijn ogen allereerst in een groot stuk zelfkennis: leer de signalen van je lichaam begrijpen en anticipeer hierop. Maar kijk ook eens kritisch naar jouw manier van leven en naar je niet altijd even effectieve gedrag, ook hierin valt zoveel winst te behalen. 


De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden in hun herstelproces bij fysieke en mentale klachten. Zowel online, als offline, individueel en in groepsverband. In mijn praktijk en buiten, in de natuur.


Kortom: zet lichaam en geest in beweging!


Want: als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg! (Albert Einstein).

Veelgestelde vragen

Waarom gaat deze training alleen over fysiek herstel? Mentaal herstellen is toch ook belangrijk? 

Wat gebeurt er als ik het niet red om de training in 3 maanden af te  krijgen?

Ik kan niet zo lang achter de computer zitten en heb moeite om me te concentreren. Is deze training dan wel geschikt voor mij?

Een online training klinkt heel interessant, maar wat als ik de discipline niet heb om er zelf mee aan de slag te gaan?

Kan ik ook gespreid betalen?

Ben ik na deze 3 maanden herstel van mijn burn-out(klachten)?

Hoe werkt het...?

Stap 1. Je meldt je aan voor de training via een van de buttons hieronder (keuze uit BASIS-, PLUS- en VIP-pakket)

Stap 2. Nadat je je hebt aangemeld en betaald klik je op de button 'naar de website' en kom je in het registratieveld terecht. Hier kun je jouw account voor de leeromgeving aanmaken.

Stap 3. Je logt in op de leeromgeving en kunt direct starten. Er staat een periode van 3 maanden voor de training, maar je kunt er ook voor kiezen om de training volledig in jouw eigen tempo te volgen. Na afloop van de 3 maanden blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden tot de leeromgeving.

Ben jij klaar om voor jouw eigen gezondheid te kiezen?
Meld je dan nu aan!

Basis

 3 maanden traject

€ 277,-

 • Starten met de training op elk gewenst moment
 • Lifetime toegang tot de training
 • 5 modules met in totaal 20 lessen bestaande uit audio, video, tests en werkbladen
vip

9 maanden traject
maximaal 10 deelnemers

€ 897,-

 • Starten met de training op elk gewenst moment
 • Lifetime toegang tot de training
 • 5 modules en met in totaal 20 lessen bestaande uit audio, video, tests en werkbladen
 • Gratis toegang tot de online training Eerste Hulp bij Burn-out t.w.v. € 24,95
 • Onbeperkt tussentijds mailcontact waarin je jouw vragen aan mij kunt stellen
 • 4 consults 'Eet je energiek' bij externe voedingsexpert omdat voeding een belangrijke rol speelt bij jouw herstelproces

Heb je nog vragen?

>