fbpx

EERSTE HULP BIJ BURN-OUT

werk direct aan jouw herstel met deze 7-daagse online training


Meld je aan voor de 7-daagse online mini-cursus
 'Eerste hulp bij burn-out' en start jouw herstelproces vandaag nog!

Over de training

Deze 7-daagse online training geeft jou praktische handvatten om jouw herstelproces in te zetten. Aan de hand van audio, video, stappenplannen, vragenlijsten en andere opdrachten leer jij de basis te leggen voor jouw herstel. Je kunt de oefeningen in jouw eigen tempo uitvoeren, op een moment dat het jou het beste past. Na deze 7 dagen blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden tot de training. Aan het eind van deze week heb jij meer inzicht in jouw situatie en weet je wat er verder voor nodig is om jouw energie weer terug te krijgen en fysiek en mentaal weer lekker in je vel te zitten.

De onderwerpen die in deze training aan bod komen

Dag 1. Meten = Weten

De training begint met een inventarisatie van jouw klachten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen lichamelijke en psychische klachten en gedrag. Aan het eind van deze dag heb jij meer inzicht in jouw situatie. Je hebt een beter beeld van de aard en omvang van jouw klachten. Dit is nodig om jouw herstelproces op te kunnen starten.

​​Dag 2. Slapen

Extreme vermoeidheid is een van de symptomen van een burn-out. Slaap is een belangrijk onderdeel in jouw herstelproces. In deze les krijg je 8 tips die jou slaap kunnen bevorderen.

​Dag 3. Ademhaling

Je ademhaling speelt een hele belangrijke rol bij jouw gezondheid. Veel mensen ademen echter verkeerd. Een ongezonde ademhaling kost je onnodig veel energie. In deze les leer je op een eenvoudige manier jouw ademhaling te verbeteren.

Dag 4. Rust

In de gejaagde maatschappij waarin we leven, staan we altijd 'aan'. Veel mensen weten niet eens meer hoe zij hun rust kunnen pakken en dat terwijl rust zo'n essentieel onderdeel zou moeten zijn van ons dagelijks leven. Dag 4 staat daarom in het teken van 'niets'. 

Dag 5. Ontspanning

Als je al langere tijd veel druk ervaart dan is de kans groot dat je moeite hebt met ontspanning. Je merkt het verschil tussen spanning en ontspanning niet eens meer op. Vandaag ga je met behulp van een visualisatieoefening ontspanning voor jezelf creëren. 

Dag 6. Energie

Een burn-out is een energiestoornis. Doordat je langere tijd roofbouw op jezelf hebt gepleegd is jouw energievoorraad op en voel jij je opgebrand. Op dag 6 leer je hoe je jouw energieniveau weer op kunt bouwen aan de hand van energiegevers en energienemers.

Dag 7. Mindset

Piekeren en negatieve gedachten zijn een van de belangrijkste oorzaken van een burn-out. Voor het herstellen van een burn-out is het dan ook belangrijk om jouw manier van denken aan te pakken. Dat is wat je in deze les gaat leren.

Hoe werkt het...?

Stap 1. Je meld je aan voor de training via de button 'Ja ik doe mee met deze training' onderaan de pagina

Stap 2. Nadat je je hebt aangemeld en betaald klik je op de button 'naar de website' en kom je in het registratieveld terecht. Hier kun je jouw account voor de leeromgeving aanmaken.

Stap 3. Je logt in op de leeromgeving en kunt direct starten. Er staan 7 verschillende opdrachten voor jou klaar, 1 opdracht per dag, gedurende een week. Maar je kunt ook in je eigen tempo door de opdrachten heen gaan. Ook na afloop van de week blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden tot de cursus.

Geen twijfels meer? Meld je dan nu aan voor deze training!

Jouw investering bedraagt slechts € 24,95

>